Ga naar de inhoud
Wedding Event
De Zoetige Taart

Welkom bij De Zoetige Taart, het bijzondere bedrijf van Danielle Kreeftenberg. Een bedrijf dat voor elke gelegenheid iets unieks weet te maken. Of het nu een bruiloft, een jubileum of een verjaardag is.
Voor elke gebeurtenis maken we gepersonaliseerde lekkernijen met passie en ambacht. We gebruiken uitsluitend A-kwaliteiten ingrediënten. Hiermee bent u gegarandeerd van een constante en optimale kwaliteit.
Of u nu gaat trouwen of een jubileum te vieren heeft, De Zoetige Taart maakt voor iedereen een taart helemaal naar wens. U bepaalt de stijl en uitstraling, vulling en opmaak. De variaties zijn eindeloos.
Wij maken met u geheel vrijblijvend een afspraak om een bruidstaart te bespreken. Vrijwel alles is mogelijk. Bij een vervolggesprek ontvangt u een proeftaartje met de smaak die u hebt gekozen voor de bruidstaart.
De grote dag maken we helemaal af met een bijpassende Sweet Table. Een Sweet Table voegt net dat extra toe aan uw feest. Lekkernijen als lepelgebakjes, macarons, bruidskoekjes, een donut wall, oreo bonbons, cupcakes specials en petit fours. We verzorgen eveneens de styling van de sweet table en kleden deze aan met bijpassende decoratiematerialen.

Meer informatie: www.dezoetigetaart.nl
Foto&Jij

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Jurk gepast, pak gekocht en druk bezig met alle voorbereidingen.
Natuurlijk wil je ook foto’s van deze speciale dag!
Bij Foto&Jij is dit in vertrouwde handen! Samen bespreken we jullie dag door en bepalen we waar, hoe en welke foto’s er in ieder geval gemaakt moeten worden. De rest van de dag leg ik alle bijzondere momenten vast.

Meer informatie: www.fotoenjij.nl
Real Love Weddings

Real love weddings is een stylingbureau gespecialiseerd in een complete weddingstyling en gevestigd in Kampen.
Ik ben Cora Schrijver en eigenaresse van Real love weddings. In 2014 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Eerst ben ik begonnen met de opleiding tot Weddingplanner. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond met een 8. Tijdens de bruiloften die ik in de eerste jaren heb gedaan ben ik er achter gekomen dat ik het stylen van bruiloften leuker vind. Ik ben ook hier diverse opleidingen en cursussen voor gaan volgen. Echt specifiek op het gebied van bruiloftsstyling. Sinds dit jaar richt ik mij ook op bloemstyling. Op deze manier kan ik de bloemen van het bruidsboeket en de corsage afstemmen op de bloemen bij de ceremonie, het diner en alle andere locaties.
Ik vind het fantastisch op geweldige plaatjes met materialen en bloemen te creëren.
En dit wil ik graag voor jullie doen!

Meer informatie: www.realloveweddings.nl
Rozenhof Trouwringen
Trouwringen uitzoeken is een belevenis die jullie voor altijd bij zal blijven, vandaar dat wij naast dat we natuurlijk trouwringen verkopen ook een romantische sfeer willen afgeven en van het uitkiezen van deze trouwringen een herinnering willen maken die jullie nooit meer zullen vergeten.
Wij hebben onze winkel ingericht in een warme romantische sfeer, die net zoals een thuis relax en rust uitstraalt! Wanneer jullie bij ons een afspraak maken zullen jullie merken dat we hier alle tijd voor jullie nemen en jullie worden voorzien van een heerlijke kop koffie met een taartje en op de achtergrond zal romantische muziek te horen zijn.

Trouwtoespraak

Jullie hebben trouwplannen en in jullie zoektocht naar alles wat daarmee te maken heeft zijn jullie mij tegengekomen. Hartelijk welkom op deze website.  Trouwen kan op vele manieren, van belang is dat jullie trouwen op de manier die bij jullie past.

Trouwen zoals jullie zijn, zoals jullie dat willen. Met ruimte voor alles wat jullie een plek binnen de ceremonie willen geven. Samen met jullie kan ik jullie plannen en ideeën vormgeven om er een bijzondere ceremonie van te maken. Het is natuurlijk een officieel moment maar dat hoeft niet stijf te zijn. Humor speelt een grote rol, de sfeer is ontspannen,
er wordt gelachen, er wordt een traantje weggepinkt.
Voor jullie en voor de mensen om jullie heen wordt het een
dag om nooit meer te vergeten, een ceremonie waarover nog lang
wordt gesproken!

Meer informatie: www.trouwtoespraak.nl
Popma Productions

Popma Productions is een jong en passievol bedrijf. Samen met onze klanten werken wij tot het beste resultaat. Naast filmproductie's bieden wij ook animaties en Social-media support aan. Dit doen wij met ontzettend gemotiveerde mensen!
De video is niet alles, je moet een verhaal vertellen. Dit doen wij niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren!

Meer informatie: www.popmaproductions.com
Vince! Bruidegom en Zakelijke mannenmode.

Ben jij de bruidegom?

Dan ben je bij Vince! van harte welkom op onze gemoedelijke, romantische en gastvrije Trouwplein! Hier vind jij alles om perfect gekleed jouw grote dag te beleven. Onder het genot van een kopje koffie ,bij onze sfeervolle haard bespreken wij graag jouw wensen. In alle rust kunnen we dan uit onze uitgebreide en volledige collectie trouwkostuums kiezen en zo met alle bijpassende accessoires tot een prachtig geheel komen.

Meer informatie: www.vincesonnega.nl

Bruidshoeve Charlotte

Romantisch kant, uitgesproken strass, of modern stijlvol? Ontdek onze sfeervolle bruidshoeve met een verrassend breed aanbod van mooie merken. Stap binnen met een open mind en let the fun begin. Durf ook eens iets heel anders te passen, je zou jezelf kunnen verrassen… Welke stijl je ook kiest, als jij er maar in straalt. Geniet bij ons van de royale ruimte en de ontspannen romantische sfeer. Als enthousiaste vakvrouw vind ik, Gea van Unen, het leuk om jou alle tijd en aandacht te geven.

Kom je passen? Bel mij even 06 - 36 05 97 96

Onbezorgde Trouwdag, Weddingplanner en Ceremoniemeester.

Misschien hebben jullie al een datum en weet je al precies hoe dag eruit moet zien. Maar een voorbereiding voor een trouwdag is niet niks. Hier heb je veel tijd en energie voor nodig. Dat heeft niet iedereen. Onbezorgde Trouwdag kan jullie daar bij helpen. Hoe? Dat bepalen jullie helemaal zelf. Wij kunnen de totale organisatie uit handen nemen, maar bijvoorbeeld ook alleen het ceremoniemeesterschap voor onze rekening nemen. Wat jullie maar willen. Wat je hiervoor moet doen is contact opnemen met Onbezorgde Trouwdag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek spreken we door wat jullie willen en wat jullie verwachten van Onbezorgde Trouwdag.

Meer informatie: www.onbezorgdetrouwdag.nl
Fan Food on Wheels.

Vanaf begin 2017 zijn wij gestart met ons live catering concept Fan-Food on Wheels. U kiest in overleg met ons een concept en wij rijden met één of meerdere foodkarren naar uw gekozen locatie.
Eten is een fantastische toevoeging voor elk soort feest. Wij willen niet alleen lekker en vers eten serveren, maar ook sfeer en entertainment. Of het nou gaat om een bedrijfsfeest, trouwerij, receptie of gewoon een feest omdat het kan. Niets is onmogelijk.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op en wellicht bent u straks ook Fan van Food.
Concepten: Flämmkuchen, pizza, BBQ, buffet, hapjes, soepen, broodjes, schep-ijs, salades, poffertjes, cupcakes, snoepgoed en nog veel meer.

Meer informatie: www.fanfoodonwheels.nl
Bruidsstyling Roelien.

Bruidskapsel

De mooiste dag van je leven, daar hoor jij er op je mooist uit te zien. Ik kan je daar goed bij adviseren. Je kan mij inschakelen voor jouw bruidskapsel.

Op locatie!
Jij hoeft de deur niet meer uit, ik kom aan huis of op locatie voor zowel de trouwdag en de proefdag. De op de proefdag gemaakte afspraken zullen worden uitgevoerd zodat jij je kan voorbereiden op wat komen gaat. Zodra jij je trouwjapon hebt aangetrokken wordt er gezorgd voor de laatste aanpassingen van jouw trouwkapsel. Het totaal plaatje moet helemaal kloppen zodat jij de dag geheel ontspannen en zonder zorgen kan beginnen.

Bruidsmake-up

Naast jouw bruidskapsel, verzorg ik ook graag jouw bruidsmake-up. Jij hoeft de deur niet meer uit, ik kom aan huis of op locatie voor zowel de trouwdag en de proefdag. Ga je trouwen in Hoogeveen of daarbuiten? Dan verzorg ik graag je bruidskapsel en bruidsmake-up.

Betaalbare limousine huren in heel Nederland!

Een betaalbare limousine huren? U huurt bij Limo Service Nederland al een luxe limousine vanaf 80 euro, alles inclusief.
De stijlvolle limousines van Limo Service Nederland rijden door heel Nederland. Maak een speciale gelegenheid bijzonder.
Huur een betaalbare limousine bij Limo Service Nederland. Ervaar op uw bruiloft een ultieme koninklijke beleving met een
prachtig witte limousine. Wilt u echt opvallen? U voelt zich een echte diva in onze zuurstokroze limousine!

UniSound Entertainment, Beter dan goed!

Als geluidsleveranciers voor vele feesten en gelegenheden zorgen wij dat de wensen van onze opdrachtgever centraal staan. Onze specialiteit is de UniSound Wedding drive-in show. Tientallen bruidsparen maken jaarlijks gebruik van onze diensten. Nieuwsgierig geworden? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden. info@unisound.nl
Graag tot ziens!

Meer informatie: www.unisound.nl
Tel: 06-15457798
UniSound Events ©2019
Terug naar de inhoud