Ga naar de inhoud
Love Forever
Welkom bij Landgoed Overcinge

Gelegen tussen bossen en glooiende weilanden, aan de rand van Havelte, is landgoed Overcinge een weldaad van rust en schoonheid. Zowel de prachtige tuin als het pand weerspiegelen de rijke historie van het landgoed. Aan de achterzijde ligt de parktuin met idyllisch prieeltje,  omgeven door de “slotgracht” met eigen ophaalbruggetje. Het pand ademt een warme sfeer met een aangename combinatie van authentieke en hedendaagse elementen.
De stijlkamers en de prachtige grote Boerderijzaal bieden een warm onderkomen voor elke gelegenheid. Of het een bruiloft is of een huwelijksfeest, een congres, een receptie of een personeelsfeest. Door de verschillende afmetingen en stijlen van de zalen is de optimale invulling te maken voor elke bijeenkomst.
Ook overnachten is mogelijk op het landgoed: het hoofdgebouw van het landgoed beschikt over  acht ruime en mooie gastenkamers, welke als geheel worden verhuurd (groepsaccommodatie). Aanvullend is er een prachtig vierpersoons appartement, separaat te huur bijvoorbeeld als bruidssuite. De gastenkamers hebben een gezamenlijke capaciteit van 24 personen.
Landgoed Overcinge is beschikbaar voor U en uw gezelschap. Voor een bijzonder verblijf op een warme en sfeervolle locatie.

Uw verblijf op het landgoed is altijd exclusief. Dat wil zeggen dat U het landgoed exclusief tot uw beschikking heeft en er geen andere gasten verblijven. Dat maakt de beleving van uw verblijf heel bijzonder.
Landgoed Overcinge Wedding Event 2019 Love Forever
UniSound Events ©2019
Terug naar de inhoud